تمدید لغو پرواز‌ها تا ساعت ۱۴ امروز سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ پنتاگون ادعای حمله آمریکا به ایران را رد کرد موج نهم وعده صادق ۳ (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تشکیل نشست فوری شورای امنیت ملی آمریکا به دستور ترامپ وعده‌ای که صداقت آن، جهان را به شگفتی وا داشته است امانوئل مکرون: ما خواهان آتش‌بس هستیم رهگیری پدافند مشهد علیه اهداف متخاصم (بامداد سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران باید «توافقی» را که من به آنها گفتم امضا می‌کرد رسانه اسرائیلی: صهیونیست‌‌نشین‌ها در حال فرار به سمت قبرس هستند امیرخان متقی: مردم و حکومت افغانستان در کنار مردم و دولت ایران هستند افزایش فعالیت گشت‌های ایست و بازرسی بسیج در مشهد تلاش هلند برای ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا مقامات آمریکایی: قصد دخالت در جنگ علیه ایران را نداریم حملات ایران فعالیت یک پالایشگاه اسرائیل را متوقف کرد واکنش سازمان ملل به حمله اسرائیل به صدا و سیمای ایران توقف عرضه بنزین به مدت ۲۴ ساعت در اراضی اشغالی اسرائیل موج نهم عملیات وعده صادق ۳ آغاز شد| موشک‌ها روانه فلسطین اشغالی شدند (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) بلژیک خواستار تحریم‌های بیشتر علیه اسرائیل شد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) شورای همکاری خلیج فارس: تجاوز اسرائیل به ایران نقض منشور ملل متحد است سرهنگ ایمان تاجیک سخنگوی عملیات وعده صادق ۳ شد سازمان همکاری اسلامی حمله اسرائیل به ایران را به‌شدت محکوم کرد هشدار آمریکا به اتباع خود در پی افزایش تنش‌های بین ایران و اسرائیل ایران: حملات عمدی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران مستلزم اقدام فوری شورای امنیت است حزب الله شدیداً حمله اسرائیل به ساختمان صدا و سیما را محکوم کرد شهادت ۳ امدادگر هلال احمر در انفجار ساختمان صداوسیما ریزش سهام شرکت جنگنده سازی آمریکایی بعد از سرنگونی چهارمین جنگنده F-35 +جزئیات انهدام یک جنگنده F ۳۵ دیگر در تبریز
سرخط خبرها

ماموریت رئیس جمهور به دستگاه‌های مسئول | رئیسی: ایجاد اشتغال باید در اولویت کاری باشد

  • کد خبر: ۱۳۱۳۱۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۴
ماموریت رئیس جمهور به دستگاه‌های مسئول | رئیسی: ایجاد اشتغال باید در اولویت کاری باشد
رئیس جمهور در جریان جلسه امروز شورای عالی اشتعال بر تلاش بیشتر برای ایجاد اشتغال، تامین بودجه‌های لازم در این زمینه، توجه ویژه به اشتغال جوانان تحصیلکرده و همچنین زنان سرپرست خانوار تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله  سید ابراهیم رئیسی عصر امروز سه‌شنبه در هشتاد و سومین جلسه شورای‌عالی اشتغال با تشکر از تلاش‌های همه دستگاه‌های مسئول در اشتغال‌آفرینی، با بیان اینکه ایجاد اشتغال از ضروریات رشد اقتصادی و افزایش تولیداست، بر تشکیل شورای اشتغال در استان‌ها تاکید و استانداران را مکلف کرد شخصا امور مربوط به ایجا اشتغال را پیگیری کنند.

رئیسی با بیان اینکه اشتغال یکی از جدی‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها و بیکاری از اصلی‌ترین دلایل بروز آسیب‌های اجتماعی است، بر اولویت ایجاد اشتغال برای زنان سرپرست خانوار و فارغ‌التحصیلان تاکید کرد.

رئیس جمهور هدایت صحیح تسهیلات به سوی ایجاد اشتغال واقعی و پایدار را نکته مهم بعدی دانست و تصریح کرد: اتصال سامانه‌های اطلاعاتی و خدماتی دستگاه‌ها از جمله سامانه بانک‌ها به سامانه سازمان تامین اجتماعی، راهکاری موثر برای اطمینان‌بخشی از هدایت صحیح منابع و تسهیلات به سوی اشتغال‌آفرینی واقعی و پایدار است.

آیت الله رئیسی با اشاره به وجود زمینه‌های ایجاد اشتغال بدون تسهیلات و با آموزش مهارت و توانمند کردن افراد، اظهار داشت: سازمان فنی و حرفه‌ای و هنرستان‌های زیر مجموعه آموزش و پرورش مسئولیت مهمی در این زمینه دارند.

رئیس جمهور در ادامه سخنانش بر پرهیز از تعیین تکالیف مالی فراتر از توان بانک‌ها و یا تعیین تکالیف متزاحم برای آن‌ها تاکید کرد و گفت: اگر تکلیفی برای بانک‌ها تعیین و از طریق رسانه‌ها اعلام شود که بانک‌ها نتوانند آن‌ها را اجرا کنند، باعث ترسیم تصویری دوگانه از عملکرد مجموعه دولت و ایجاد حس ناامیدی و یاس در مردم می‌شود؛ باید به طور کامل از ایجاد یاس و ناامیدی برای مردم پرهیز کرد.

رئیسی همچنین خطاب به دستگاه‌های مسئول با تاکید بر اینکه، زمینه نقش‌آفرینی بخش خصوصی و تعاونی در تصمیم‌سازی‌ها، اجرا و نظارت را بیش از پیش فراهم کنند، افزود: سمن‌ها، گروه‌های مردمی و به ویژه تشکل‌های جهادی ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه ایجاد اشتغال دارند که باید مورد توجه قرار گیرند.

آیت‌الله رئیسی ایجاد سالانه یک میلیون شغل را نیاز کشور، تکلیف قانونی و وعده دولت عنوان کرد و اظهار داشت: برای جبران عقب‌ماندگی‌هایی که در این زمینه از قبل وجود دارد، ایجاد اشتغال باید در اولویت کاری همه دستگاه‌ها باشد.

پیش از سخنان رئیس جمهور سید صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنانی با اشاره به آمار‌های موجود نرخ بیکاری را کاهشی عنوان کرد و گفت: در ۷ ماهه ابتدایی امسال بالغ بر ۶۵۰ هزار شغل ایجاد شده است. همچنین علاوه بر کاهش نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان، شمار بیمه شدگان تامین اجتماعی نیز افزایش یافته است.

در این جلسه ۹ مصوبه به منظور تسریع و تسهیل ایجاد یک میلیون فرصت شغلی در سال به تصویب اعضا رسید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->